reacties? suggesties? mail naar marc@deliedjeskrant.nl
select language: Nederlands English

DeLiedjeskrant.nl
Maandag 17 juni 2024 |
Hoofdredactie: Marc De Koninck |
Uitgever: Yriver Web Design | Prijs: gratis!
 
Hoe werkt deze krant?
Hoe blijf ik op de hoogte?

Leven & Liefde | 2015

De Moeite Niet Meer

Platenhoes De Moeite Niet Meer

 
 

Ik zou nog 'ns gitaarles moeten nemen Zodat ik mooie loopjes leer Barré-akkoorden pak zonder problemen Maar 't is de moeite nu niet meer Ik zou nog 'ns m'n Spaans op moeten halen Totdat ik losjes converseer In 't Spaans, ik heb gevoel voor talen Maar 't is de moeite nu niet meer Ik zou 'ns van de drank af moeten komen Hetgeen ik elke dag probeer Tot ik er weer zeven heb genomen Want 't is de moeite nu niet meer Maar heimelijk hou ik van Henriette Voor haar heb ik m'n liefde opgespaard Op haar kan ik nog al m'n zinnen zetten Enkel Henriette is voor mij de moeite waard Ik zou nog 'ns dat boek moeten voltooien Waaraan ik ben begonnen ooit 'n keer Ik had 'n clou verzonnen echt 'n mooie Maar 't is de moeite nu niet meer Ik zou nog nieuwe vrienden moeten maken In wie ik echt wat investeer Om in nieuwe kringen thuis te raken Maar 't is de moeite nu niet meer Jij en ik we zouden moeten scheiden We stonden op 't punt al menig keer Het ware beter voor ons beiden Maar 't is de moeite nu niet meer Ik hou alleen zoveel van Henriette En op 'n dag heb ik de moed vergaard De vrouw op wie ik altijd al m'n zinnen zette Heb ik m'n eeuwige liefde verklaard Ze zei ik had jouw boek wel willen lezen Ze zei iets over Spaans en nog wat meer Toen zei ze dat wat ik begon te vrezen Doe de moeite maar niet meer Ze zei ik vond dat jij zo leuk en lief was Maar je bent geen schaduw van weleer Toen je nog zo blij en positief was Je bent de moeite nu niet meer Je bent de moeite nu niet meer Je bent de moeite niet meer

Tekst en muziek: Marc De Koninck
Copyright: © 2015

Platenhoes De Moeite Niet Meer


Doorsturen naar een vriend:    
of plaats hieronder een reactie:
Naam
U heeft geen naam ingevuld.

U heeft geen geldige naam ingevuld.

Uw naam is te lang; probeer afkortingen te gebruiken.
E-mail
 

U heeft geen e-mailadres ingevuld.

U heeft geen geldig e-mailadres ingevuld.

Uw e-mailadres is te lang; probeer een ander.

(wordt niet aan anderen getoond)
Reactie
U heeft geen reactie ingevuld.

Uw reactie is te kort.

Uw reactie is te lang; probeer 'm in te korten.
   

Eerdere reacties:

Jan schreef op di 31 mrt 2020 om 09:07:14
Heel aardig liedje, wel een triest, prettiger is het leven tocht heel positief te bekijken, dus bij deze, veel sterkte en geluk Jan Boots
jeanine schreef op do 23 aug 2018 om 22:21:03
ook geweldig
jan schils schreef op do 17 dec 2015 om 21:14:49
de reactie hieronder van charles van 21 november refereert helemaal aan wat ik wilde opmerken.
Wim Klaassen schreef op wo 2 dec 2015 om 19:17:01
Marc, prima dat je me dit fraaie liedje stuurde. Over enkele maanden ben ik tachtig, maar je zult mij nooit horen zeggen dat iets de moeite nier meer is.
Marlijn schreef op do 26 nov 2015 om 17:42:35
Geweldig echt!! Ik hou hiervan!! Echt echt echt! Wouw! Ik ben nichtje van ellen!
Gerda schreef op zo 22 nov 2015 om 21:41:17
Hi Marc, leuk, weer zo'n mooi lied! Maar ik hoor toch ook van oudjes die, heel aandoenlijk, weer tot over hun oren verliefd zijn geworden op hun ouwe dag..Heb je daar al een lied over gemaakt ? Groet voor Lia en jou en goeie reis naar Tenerife. Gerda .
Pien schreef op za 21 nov 2015 om 12:00:09
Hoi Mark, Ik ga meteen aktie ondernemen!! Mooi lied, een echt Marklied. Probeer het ook eens alleen met gitaar, dat vind ik nog altijd het mooist, eenvoud met een mooie tekst.
Charles schreef op za 21 nov 2015 om 00:02:10
Hoi Mark, Jij bent geen moralist. Maar iedereen die deze tekst leest en hoort, weet dat "het is de moeite niet meer" ons allen waarschuwt: Stop niet met plannen maken! Hoe ouder je wordt, hoe groter je verleden, hoe kleiner je toekomst. Vandaar: all future is quality time! ;)
Leo schreef op vr 20 nov 2015 om 21:40:05
Hoi Mark Geweldig lied en erg mooi gearrangeerd. Zoiets zou je misschien ook met andere, oudere tophits van je kunnen doen.... Of is dat de moeite niet meer? Vast wel. Alles goed verder? Tot ziens weer een keer en groeten aan Lia.
Flip schreef op vr 20 nov 2015 om 15:04:21
Oei Marc, wat een in vrolijkheid gehulde somberte! Of is het als melancholie vermomde loutering? Ach, hoe ook: mooi getoonzet!

Copyright © 2008-2024 DeLiedjeskrant.nl
Alle rechten voorbehouden.

Terug naar de voorpagina