reacties? suggesties? mail naar marc@deliedjeskrant.nl
select language: Nederlands English

DeLiedjeskrant.nl
Maandag 17 juni 2024 |
Hoofdredactie: Marc De Koninck |
Uitgever: Yriver Web Design | Prijs: gratis!
 
Kijk ook op pagina 2:
Platenhoes Kom Maar Bij MijPlatenhoes Waar Zijn De Meisjes Gebleven?Platenhoes Pennsylvania ParadisePlatenhoes God of Evolutie?Platenhoes No Turn On Red
 
of in de Lost Tapes- en
Holland-Amerika Pijn-bijlagen

Handleiding

Hoe werkt deze krant?

Inleiding
DeLiedjeskrant.nl biedt de leesteraars de mogelijkheid om elk liedje te beluisteren, te downloaden of de songtekst af te drukken.

Beluisteren (update december 2014)
Met de balk op de voorpagina kunt u het Lied van de Week horen. Vervolgens kiest u een artikel en wordt een nieuwe pagina geopend. Ook daar kunt u het gekozen liedje beluisteren.
Mocht u geen afspeelbalk aantreffen, dan heeft u vermoedelijk een oude versie van uw browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome of Safari) op uw computer. Installeer de nieuwste update om optimaal van DeLiedjeskrant.nl te genieten.

Downloaden
Wilt u het liedje opslaan, klik dan op "DOWNLOAD". Waar het bestand komt te staan, is afhankelijk van uw besturingssysteem en (de instellingen van) uw webbrowser. Vaak heet deze map "Downloads" of "My Received Files". Daarna kunt u het liedje direct afspelen in uw favoriete speler (zoals Windows Media Player, QuickTime, iTunes of WinAMP) of toevoegen aan uw andere digitale muziek.

Afdrukken
Een songtekst op papier krijgt u via de knop "Afdrukken" of "Print" van uw webbrowser.

CD'tje branden
Het staat u vrij om voor eigen gebruik één of meer liedjes op een CD-R te zetten, zodat u de muziek ook via uw stereo-installatie kunt beluisteren. Het branden van een CD kan op vele manieren. Windows-gebruikers doen dit vaak met Nero; Apple-gebruikers kiezen meestal voor Toast. Maar ook met het programma iTunes (beschikbaar voor zowel Windows als Mac OS X), kunt u CD's branden.

Vragen?
Heeft DeLiedjeskrant.nl iets over het hoofd gezien of komt u er toch nog niet helemaal uit, stuurt u dan alstublieft een mail naar sander@deliedjeskrant.nl.

Terug naar de voorpagina